Zulu

Neme: 
Kan
Születési idő: 
2019.
Fajta: 
staffi jellegű keverék
Egyéb információk: 
Oltott, chipes, parazita mentes, ivartalanított

Előzmények, első bekerüléskor:

Vélhetően véletlen szaporulatként jöttek a világra. Rossz körülmények között éltek, kevés élelem miatt kissé soványan érkeztek hozzánk. Tesói Zeusz, Szende

Második bekerülés:

Örökbefogadó gazdi sajnos elhunyt, a családtagok új gazdit kerestek neki, bemutatták nekünk, s mi örültünk, hiszen volt hasonló kutyatársa is, reméltük révbe ért. Sajnos viszont fél év nyugalom után a két kutya igen csúnyán összeverekedett, Zulu húzta a rövidebbet. A gazdi nem kért segítséget, nem vitte őt orvoshoz, hanem felismerhetetlenségig összemart, feldagadt fejjel másnap visszahozta őt. Mi azonnal orvoshoz vittük, órákig tisztogatták, varrogatták sebeit, letépett fülét, melyet már csak egy kis bőrlebeny tartott.

Szerencsére Zulu nagyon jó természetű kutya, hányatott, zaklatott előélete, sebesülései ellenére is nagyon barátságos az emberekkel és játékos. Más kutyákhoz való viszonyát még nem tudjuk, mert amíg fel nem épül teljesen, addig nem próbáljuk megismertetni őt a többiekkel. 

A legjobb lenne, ha nem is kellene, hanem egyből egy aktív gazdihoz kerülne, aki le tudja vezetni az energiáit, sokat tud foglalkozni vele, tanítgatja, hiszen ez a fajta kutya kimeríthetetlen energiákkal rendelkezik és nagyon okos!

Gazdis: 
igen